(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lippajärven päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lippajärven päiväkoti

Työavain 3-1887-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 28.01.2019 (päättyy 11.09.2019)
Hakuaika päättyy 21.01.2019 kello 15:45
Lippajärven päiväkoti , Tammihaantie 6 02940 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Työn kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Lippajärven päiväkodissa. Töiden aloitus Vesikirput ryhmässä, jossa on 1-3v lapsia. Lippajärven päiväkoti sijaitsee rauhallisella pientaloalueella, hyvin retkeily- ja ulkoilumaastojen keskellä. Päiväkodissamme on kuusi lapsiryhmää 1-6-vuotiaille lapsille. Lippajärven päiväkodilla toimii myös kerho. Lippajärven päiväkodissa arvostamme lämminhenkistä, sensitiivistä sekä positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti sekä kunnioittavasti. Työskentelemme lasten mielenkiinnonkohteista sekä tarpeista käsin, arvostaen vanhempien osallisuutta ja asiantuntijuutta lastensa asioissa. Lippajärven päiväkodissa on lämminhenkinen, kehitysmyönteinen ja toiset huomioiva ilmapiiri, jossa arvostetaan jokaisen työntekijän osaamista ja asiantuntemusta.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään joustavuutta ja oma-aloitteisuutta.

Arvostamme tiimityöskentelytaitoja ja lasten yksilöllistä huomioimista.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2101,17 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45 h/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Päiväkodin johtaja Johanna Lemettinen
0503258603
johanna.lemettinen@espoo.fi