(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lintumetsän päiväkoti, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lintumetsän päiväkoti, sijaisuus

Työavain 3-1220-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.08.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 18.06.2019 kello 15:45
Lintumetsän päiväkoti , Lintumetsäntie 13 02660 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Lintumetsän päiväkodissa. Lintumetsän päiväkoti sijaitsee Lintuvaaran pientaloalueella. Tarjoamme päivähoitoa 1-5 -vuotiaille lapsille. Päiväkodissa on neljä ryhmää, kaksi 3-5v., yksi 1-5v. ja yksi alle 3v. Julkisen puolen kulkuyhteydet hyvät: bussi ja juna. Tervetuloa mukaan joukkoomme!


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja lasten, vanhempien ja muiden kasvattajien kanssa. Tehtävä edellyttää myös joustavaa työotetta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanna Koivunen
050 325 8617
etunimi.sukunimi@espoo.fi
arkisin klo 8-17