(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lintumetsän päiväkoti, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lintumetsän päiväkoti, sijaisuus

Työavain 3-76-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 29.01.2019 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 11.02.2019 kello 15:45
Lintumetsän päiväkoti , Lintumetsäntie 13 02660 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät 1-3-vuotiaiden ryhmässä Lintumetsän päiväkodissa. Ryhmässä on lapsia ikähaarukalla 1v6kk-3v. Lintumetsän päiväkoti sijaitsee Lintuvaaran pientaloalueella. Tarjoamme päivähoitoa 1-5 -vuotiaille lapsille. Päiväkodin pihapiirissä on kaksi ryhmäperhepäiväkotia, Peipponen ja Peukaloinen. Lintumetsän päiväkodilla ja ryhmäperhepäiväkodeilla on paljon yhteistä toimintaa. Julkisen puolen kulkuyhteydet ovat hyvät: bussi ja juna. Arvostamme vanhemmuutta ja vanhempien vahvaa tunnesidettä lapsiinsa. Lapsuus on erityisen merkittävä elämänvaihe ja vanhemmat ovat merkittävimmät ihmiset lapsensa elämässä. Vanhemmat ovat parhaat asiantuntijat oman lapsensa asioissa. Päiväkodin työntekijät ovat päivähoidon ja varhaiskasvatuksen asiantuntijoita. Varhaiskasvatuksemme on hoivaa, huolenpitoa ja opetusta, jota toteutamme lasten ja perheiden tarpeiden pohjalta. Innostavan ja mukavan työyhteisön lisäksi tarjoamme Espoon kaupungin työsuhde-etuuksia mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa vuodessa Espoon kaupungin uimahalleihin. Lisäksi autamme asunnon saamisessa, jos esimerkiksi muutat muualta Espooseen. Työn aloitus sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja lasten, vanhempien ja muiden kasvattajien kanssa sekä joustavaa työotetta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2101,17 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Hanna Koivunen
050 325 8617
etunimi.sukunimi@espoo.fi
klo 8 - 17