(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lintulaakson koulun esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lintulaakson koulun esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus

Työavain 3-1251-19
Vakinainen työsuhde alkaen 01.08.2019
Hakuaika päättyy 24.06.2019 kello 15:45
Lintulaakson koulu , Linnuntie 13 02660 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan työtehtävät Lintulaakson koulun esiopetusta täydentävässä varhaiskasvatuksessa. Ammattitaitoiselle, yhteistyökykyiselle ammattilaiselle kiinnostava tehtävä tarjolla koulun kontekstissa. Lintulaakson koulun esiopetus koostuu kolmesta luokasta. Esiopetuksen ajan tiimissä työskentelee koulun esiopettaja sekä 2 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Varhaiskasvatuksen opettaja työskentelee tiimissä varhaiskasvatusaikana iltapäivisin. Espoon kaupunki auttaa asunnon hankinnassa.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, kokemusta monikulttuurisista perheistä sekä sensitiivisyyttä.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Päiväkodinjohtaja Hanna Koivunen
050 325 8617
etunimi.sukunimi@espoo.fi
8-17