(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Leppäviidan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Leppäviidan päiväkoti

Työavain 3-1116-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 01.08.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 07.06.2019 kello 15:45
Leppäviidan päiväkoti , Rummunlyöjänkatu 6 02600 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Leppäviidan päiväkodissa. Leppäviidan päiväkoti on 4 ryhmäinen yksikkö, jossa on paikkoja 1-5-vuotiaille lapsille. Esiopetusta yksikössämme ei tarjota. Leppäviidan päiväkodissa lapsi nähdään aktiivisena oppijana, jonka aloitteisiin ja mielenkiinnonkohteisiin kasvattajat tarttuvat. Jokainen on osa oppivaa yhteisöä, niin lapset kuin aikuisetkin. Leikki ja positiivinen pedagogiikka ovat meille tärkeitä asioita ja Leppäviidassa leikin annetaan näkyä ja kuulua! Leppäviidassa on hyvä tekemisen meininki ja kehitämme toimintaamme ja osaamistamme jatkuvasti. Olemme mukana Ihmeelliset vuodet - koulutuksessa ja kevään aikana olemme aloittaneet Vasu todeksi - arki liikkuvaksi toimintamallin pilotoinnin. Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana toteutat ryhmän varhaiskasvatuksen suunnitelmaa yhdessä tiimisi kanssa 1-3-vuotiaiden ryhmässä. Leppäviita sijaitsee Leppävaaran juna-aseman lähellä, hyvien liikenneyhteyksien varrella. Myös kauppakeskus Sello monipuolisineen kulttuuripalveluineen on lähellämme.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta.

Arvostamme kokemusta eri kieli- ja kulttuuritaustaisten lasten ja perheiden kohtaamisesta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 t 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Anna-Kaisa Honkala
050 337 48 27