Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Leppäsillan päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 27.1.2022

Tervetuloa töihin Leppäsillan päiväkotiin!

Leppäsillan päiväkoti sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Karakalliossa lähellä Leppävaaraa monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä.
Leppäsillan päiväkodissa varhaiskasvatus perustuu Espoon kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmaan, jossa henkilökunta yhdessä lasten, huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa luo lapsille välittävän, läsnä olevan ja turvallisen ilmapiirin. Päiväkodissamme on seitsemän ryhmää, sekä päiväkodin yhteydessä toimii myös ryhmäperhepäiväkoti. Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa sijaisuuteen Kotitonttujen ryhmään. Ryhmässä on 1-4 vuotiaita lapsia. Kotitontut sijaitsee Leppäsillan B-talossa.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan. Leppäsillan päiväkodin toiminnassa näkyy vahvana liikunta, leikki, sekä jokaisen lapsen yksilöllinen huomioiminen jokaisena päivänä. Havainnointi, dokumentointi ja toiminnan jatkuva arviointi, sekä kehittäminen kuuluvat jokaisen työhön kiinteästi.

Työpaikan nimi: Leppäsillan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme:

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1552633
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo