(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lehtikasken päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.12.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikainen sijaisuus Lehtikasken päiväkodissa, 3-5-vuotiaiden Pajut-ryhmässä.

Päiväkotimme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Finnoontien vieressä, mutta silti lähellä metsää. Meillä on yhteensä kahdeksan ryhmää kahdessa rakennuksessa (päätalo ja lehtimaja), joissa tarjoamme varhaiskasvatusta 1-5 -vuotiaille lapsille sekä esiopetusta 6-vuotiaille. Lisäksi talossamme toimii erityisryhmä. Hyödynnämme metsän lisäksi toiminnassamme paljon muutakin lähiympäristöä kuten asukaspuistoa ja kirjastoja.

Työpaikan nimi: Lehtikasken päiväkoti Työaika: 38h 45 min/viikko Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään lapsilähtöistä työotetta ja joustavuutta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!