(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lehtikasken päiväkoti, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.10.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lehtikasken päiväkoti, sijaisuus

Työavain 3-1764-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 04.11.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 28.10.2019 kello 15:45
Lehtikasken päiväkoti , Lehtikaskentie 11 a-b 02340 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan määräaikainen sijaisuus Lehtikasken päiväkodissa. Päiväkotimme sijaitsee hyvien liikenneyhteyksien varrella Finnoontien vieressä, mutta silti lähellä metsää. Meillä on yhteensä seitsemän ryhmää kahdessa rakennuksessa (päätalo ja lehtimaja) joissa tarjoamme varhaiskasvatusta 1-5 -vuotiaille lapsille sekä esiopetusta 6-vuotiaille. Lisäksi talossamme toimii erityisryhmä. Hyödynnämme metsän lisäksi toiminnassamme paljon muutakin lähiympäristöä kuten asukaspuistoa ja kirjastoja. Tervetuloa Lehtikaskeen! Meillä saat olla osana työyhteisöä, jossa on niin vankkaa kokemusta kuin tuoreempaakin näkemystä. Alhaalta löydät linkin kotisivuillemme, sieltä näet lisää toimintaamme.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään lapsilähtöistä työotetta ja joustavuutta.

Arvostamme hyviä työyhteisö- ja tiimityötaitoja.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Sirpa Koljonen
050 341 3829
sirpa.koljonen@espoo.fi
klo 8-15