(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Laurinlahden päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2020

Kuvaus tehtävästä: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijaisuus Laurinlahden päiväkodissa 5-vuotiaiden lasten ryhmässä
Päiväkodissamme toimii neljä lapsiryhmää: Nallet, Otsot, Kontiot sekä Merikarhut. Paikkoja 1-7-vuotiaille lapsille on tällä hetkellä noin 75. Päiväkodissamme toimii esiopetusryhmä. Pienryhmätoiminta ja yhteistoiminnallinen oppiminen ovat kaikkien ryhmien toimintatapoja.
Laurinlahden päiväkoti sijaitsee Kourakujalla meren läheisyydessä rauhallisella pientaloalueella.

Työpaikan nimi: Laurinlahden päiväkoti

Työaika: 38h45min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme hyvää suomen kielen taitoa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!