(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lasinpuhaltajan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2021

Etsimme osaavaan joukkoomme ammattitaitoista varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa uuteen, kesällä 2020 valmistuneeseen päiväkotiimme.

Lapsen osallisuus ja sensitiivisyys ovat meillä toiminnan keskiössä ja läsnä arjen työssä.
Tarjoamme nyt kahdelle lastenhoitajalle mahdollisuuden toteuttaa lapsilähtöistä varhaiskasvatusta. Meille tärkeää on hyvinvoiva työyhteisö ja toistemme arvostus.

Päiväkotimme arkeen kuuluu olennaisena osana pienryhmätoiminta ja projektityöskentely. Suunnittelemme ja ideoimme toimintaamme yhteistyössä lasten kanssa.

Kerromme mielellämme lisää tehtävistä! Tiedusteluihin vastaa varhaiskasvatusyksikön johtaja Marita Lohikoski, p. 050 389 4129

Työpaikan nimi: Lasinpuhaltajan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään sensitiivistä ja ammatillista työotetta.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme joustavuutta työelämän muuttuvissa tilanteissa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!