(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lasinpuhaltajan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Etsimme uuteen Lasinpuhaltajan päiväkotiimme sensitiivisen ja lapsilähtöisen työotteen omaavaa lastenhoitajaa. Meillä on tarjota hyvä työpaikka ja mukava henkilökunta.

Päiväkodin toiminta perustuu lapsen varhaiskasvatussuunnitelmaan, Espoon varhaiskasvatussuunnitelmaan ja valtakunnalliseen varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Turvallisessa, kannustavassa ja lasta kunnioittavassa ilmapiirissä lapsi saa kasvaa ja kehittyä omien valmiuksiensa ja kehitystasonsa mukaisesti. Toiminnan suunnittelussa ja toteuttamisessa huomioidaan lapsiryhmän ja yksittäisen lapsen tarpeet ja kiinnostuksen kohteet sekä lapsen osallisuus päivähoidon arjessa.

Otahan yhteyttä varhaiskasvatusyksikön johtajaan Marita Lohikoskeen, niin kerromme lisää!

Työpaikan nimi: Lasinpuhaltajan päiväkoti

Työaika: 38h 45min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme ammatillista ja positiivista työotetta sekä joustavuutta työelämän tuomissa muutoksissa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!