(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lansankallion päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2020

Kuvaus tehtävästä:
Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa Lansankallion päiväkotiin. Päiväkotimme on pieni mukava päiväkoti hyvien kulkuyhteyksien varrella Kilossa. Päiväkodissa toimii kaksi lapsiryhmää, joista toinen on pedagogisesti vahvistettu- ja toinen kahden kasvattajan 1-3 -vuotiaiden ryhmä. Henkilöstöömme kuuluu 3 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 2 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Lisäksi päiväkodissa on laitosapulainen, joka keittiötöiden lisäksi avustaa myös lapsiryhmissä. Ryhmä, johon lastenhoitajaa haetaan, varmistuu hiukan myöhemmin.

Työpaikan nimi: Lansankallion päiväkoti

Työaika: 38.45h/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään: tärkeää meille on läsnäoleva vuorovaikutus sekä jokaisen lapsen kuunteleminen.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!