(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Lähderannan päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2020

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät 3-5-vuotiaiden lasten ryhmässä Lähderannan päiväkodissa.

Lähderannan päiväkoti sijaitsee luonnonkauniilla paikalla Pitkäjärven ja Laaksolahden urheilupuiston läheisyydessä metsän reunassa. Liikuntapaikkojen läheisyyden ja kauniin ympäröivän luonnon vuoksi liikumme paljon urheilupaikoilla ja lähiluonnossa.

Toimimme kasvatuskumppanuuden periaatteiden mukaisesti, pyrkien takaamaan kullekin lapselle parhaan mahdollisen hoidon, kasvatuksen ja opetuksen yhteistyössä lapsen huoltajien kanssa, hyödyntäen pysyvän ja pätevän henkilökuntamme varhaiskasvatuksellista ammattitaitoa ja kokemusta.

Meille tärkeää on lasten ja henkilökunnan hyvinvointi, yhdessä tekeminen sekä avoin ja iloinen ilmapiiri.

Työpaikan nimi: Lähderannan päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityö- ja työyhteisötaitoja sekä vilpitöntä halua työskennellä varhaiskasvattajana lasten parissa ja halua tehdä yhteistyötä huoltajien kanssa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme iloista mieltä ja halua liikkua lasten kanssa lähiluonnossa!

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!