(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Laakakiven päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Kuvaus tehtävästä:
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä Laakakiven päiväkodissa alle 3-vuotiaiden lasten ryhmässä.
Päiväkodissa toimii neljä lapsiryhmää 1-6-vuotiaille lapsille.

Etsimme joukkoomme iloista, sensitiivistä ja hyvät työyhteisötaidot omaavaa lastenhoitajaa.
Päiväkotimme toimintakulttuuriin kuuluu lapsen osallisuuden arvostaminen, lapsilähtöisyys ja oppimisen ilo. Oppimisympäristömme mahdollistaa monipuolisen varhaiskasvatuksen toteuttamisen sekä sisällä, että ulkona. Lisäksi meidän on helppo käyttää lähellä olevia Tapiolan ja Leppävaaran kulttuuri- ja liikuntapalveluja, sekä Villa Elfvikin luonnonsuojelualuetta.

Työpaikan nimi: Laakakiven päiväkoti

Työaika: 38 h 45 min / 38 h 15 min

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme:

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!