(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Laakakiven päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.5.2020

Haemme empaattista ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa lastenhoitajaa opintovapaan sijaiseksi Laakakiven päiväkotiin.

Päiväkotimme sijaitsee metsän reunassa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Tapiolasta ja Leppävaarasta. Meillä on neljä lapsiryhmää 1-6-vuotiaille lapsille.
Teemme työtä laspilähtöisesti hyvässä yhteistyössä perheiden kanssa. Olemme avoin ja innovatiivinen työyhteisö. Meille on helppo tulla!


Työpaikan nimi:Laakakiven päiväkoti
Työaika: 38h 45 min/ vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!