(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Laakakiven päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Laakakiven päiväkoti

Työavain 3-69-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 18.02.2019 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 12.02.2019 kello 15:45
Laakakiven päiväkoti , Suotorpantie 9 02140 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Etsimme iloista ja työstään motivoitunutta lastenhoitajaa Laakakiven päiväkotiin alle 3-vuotiaiden lasten ryhmään. Päiväkodissamme on neljä lapsiryhmää: Sirut, Kiviset, Soraset ja Dinot. Lisäksi samassa rakennuksessa toimii yksityinen Länsiväylän kielikylpypäiväkoti. Päiväkotimme sijaistee rauhallisella alueella Tapiolan ja Laajalahden välissä. Ympäristömme mahdollistaa monenlaisten kulttuuri- ja liikuntapalvelujen käytön. Myös Villa Elfvikin luonnonsuojelualue on kävelymatkan päässä päiväkodistamme. Toimintaamme kuvaa hyvin monipuolisuus, aktiivisuus ja lapsilähtöisyys. Toivomme että voisit aloittaa mahdollisimman pian, mutta ajankohta on sovittavissa. Odotamme ilolla yhteydenottoasi!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2101,17 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
varhaiskasvatusyksikön johtaja Arja Kukkonen
050 557 8117
arja.kukkonen@espoo.fi

varhaiskasvatusyksikön varajoht. Päivi Antikainen
043 825 8964
paivi.antikainen@espoo.fi