(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kuutamon päiväkoti, 2 tehtävää
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.6.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kuutamon päiväkoti, 2 tehtävää

Työavain 3-1288-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 28.06.2019 kello 15:45
Kuutamon päiväkoti , Täysikuu 5 02210 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme osaavaa ammattilaista ja tiimityöntekijää Kuutamon vuoropäiväkotiimme. Tehtävässäsi varhaiskasvatuksen lastenhoitajana vastaat omalta osaltasi laadukkaasta varhaiskasvatuksesta. Toiminnassa panostamme turvallisen oppimisympäristön luomiseen, lapsilähtöiseen toimintaan ja pienryhmätyöskentelyyn. Tuemme lasten vuorovaikutustaitoja sekä ylläpidämme oppimisen iloa kannustavassa ilmapiirissä. Kuutamon päiväkoti sijaitsee Olarissa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Aloitus 29.7. tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä omaksua ympärivuorokautisen päiväkodin elämänrytmi.

Arvostamme sensitiivistä ja projektilähtöistä työotetta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön joht. Sari Kuittinen
046 877 1552
etunimi.sukunimi@espoo.fi

Varhaiskasvatusyksikön joht. Helena Viitala
043 827 2894
etunimi.sukunimi@espoo.fi