(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kuninkaisten päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.11.2020

Kuvaus tehtävästä: Tervetuloa Kuninkaisten päiväkotiin, Peikkosten tiimiin. Saamme lapsia lisää ja sen vuoksi tarvitsemme osaavaan tiimiimme sinua.
Päiväkotiimme kuluu neljä ryhmää sekä samassa rakennuksessa oleva ryhmäperhepäiväkoti. Oppimisympäristöömme kuuluu viereinen pallokenttä sekä metsiä, joista lapsemme saavat runsaasti luontokokemuksia.
Varhaiskasvatusta toteutamme ja tärkeänä pidämme pienissä ryhmissä toimimista.
Sijaistemme Kilon pientaloalueella, hyvien liikenne yhteyksien lähellä.
Työnantajan etuja ovat mm. uimaliput Espoon uimahalleihin, työmatkakorvausta sekä Eazy Break, kulttuuri-liikuntaetu.

Työpaikan nimi: Kuninkaisten päiväkoti

Työaika: 38h15min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä tiimityötaitoja

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme kokemusta lapsista ja päiväkotityöstä.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!