(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kirstin varhaiskasvatusyksikö, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kirstin varhaiskasvatusyksikö, sijaisuus

Työavain 3-1256-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 12.08.2019 (päättyy 07.08.2020)
Hakuaika päättyy 25.06.2019 kello 15:45
Kirstin varhaiskasvatusyksikö , Kirstintie 11 02760 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Kirstin varhaiskasvatusyksikössä. Toimimme monimuotoisessa yhteisössä, jossa toiminta-ajatuksemme mukaisesti kasvatamme lapsia yhdessä vanhempien kanssa viihtyisässä ja turvallisessa kasvuympäristössä. Jokainen lapsi on arvokas omana itsenään. Päiväkodissamme toimii kuusi lapsiryhmää 1-6-vuotiaille. Tule aloittamaan kautta juuri remontoidussa yksikössämme, jossa aloitamme toiminnan 29.7.2019.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme kokemusta lastenhoitajan tehtävästä sekä innostunutta ja kehittävää työotetta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Ritva Korpinen
043 824 9064
etunimi.sukunimi@espoo.fi