(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kirkkojärven päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.11.2020

Etsimme positiivista, joustavaa ja ratkaisukeskeistä lastenhoitajaa, joka on innostunut toimimaan yksikössä, jossa on kasvun ja oppimisen tuen tarpeita. Kyseessä on resurssilastenhoitajan tehtävä, joka määritellään toimintakaudeksi tiettyyn yksikköön. Tehtävä sijoittuu Kirkkojärven päiväkotiin 31.7.2020 saakka.

Kirkkojärven päiväkoti sijaitsee luonnonläheisessä ympäristössä, kävelyetäisyydellä Tuomarilan ja Espoon keskuksen juna-asemista.

Kirkkojärven päiväkodissa on kolme osastoa: Satumetsä, Lorulaakso ja Sävelniitty. Jokaisella osastolla on 1-5-vuotiaita lapsia. Sävelniityssä on esiopetusryhmä, ja Satumetsässä on varhaiskasvatusryhmien lisäksi myös kaksi kerhoryhmää.

Työpaikan nimi: Kirkkojärven päiväkoti

Työaika: 38h15min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään varhaiskasvatussuunnitelman mukaista ja sensitiivistä työotetta, kiinnostusta monimuotoiseen varhaiskasvatukseen ja tuen tarjoamiseen. Tiimityöskentelytaidot ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat edellytys tehtävässä.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja positiivisuutta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!