(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kiltakallion lastentalo
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.12.2019

Kuvaus tehtävästä: Tule varhaiskasvatuksen lastenhoitajaksi Kiltakallion lastentaloon!

Haemme kasvattajayhteisöömme lastenhoitajaa, joka on kiinnostunut toteuttamaan kanssamme lapsilähtöistä pienryhmätyöskentelyä ja lempeää arjen pedagogiikkaa.

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana tulet työskentelemään opettajan työparina alle 3-vuotiaiden lasten ryhmässä. Ammatillisena tukena sinulla on upea kasvattajayhteisö.

Toivomme, että sinulla on herkkyyttä tunnistaa lasten tarpeita ja halua asettua kuulemaan lapsen ajatuksia. Kiltakallion lastentalossa uskotaan jokaisen lapsen menestystarinaan!


Työpaikan nimi: Kiltakallion lastentalo, Lippurinne 3.


Työaika: 38h 45min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme: intoa työyhteisön ja työn kehittämiseen.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!