(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kiltakallion lastentalo
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kiltakallion lastentalo

Työavain 3-1507-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 02.09.2019 (päättyy 31.05.2019)
Hakuaika päättyy 26.08.2019 kello 15:45
Kiltakallion lastentalo , Lippurinne 3 02770 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Lastenhoitajan määräaikainen tehtävä Kiltakallion lastentalossa. Kiltakallion lastentalo sijaitsee Espoon keskustassa hyvien juna- ja bussiyhteyksien päässä. Yksikössämme on neljä lapsiryhmää ja toimimme yhteisessä rakennuksessa neuvolan ja toimintaterapian kanssa. Toiminnan lähtökohtana Kiltakalliossa on lapsen tarpeista lähtevä laadukas varhaiskasvatus ja esiopetus sekä oppimisen ja oivaltamisen ilo turvallisessa vertaisryhmässä. Lapsilla ja aikuisilla on oikeus tulla kuulluksi ja vaikuttaa yhteisössämme. Etsimme 3-5 -vuotiaiden ryhmään lastenhoitajaa, jolla on lapsilähtöinen työtapa ja ennakkoluuloton asenne varhaiskasvatuksen kehittämiseen. Hakijalta toivomme ammatillista ja positiivista työotetta ja erinomaisia vuorovaikutustaitoja.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja tiimityötaitoja.

Arvostamme koulutusta tai kokemusta monikulttuurisuuden tai erityispedagogiikan alueelta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Satu Westerlund
050 594 6329
etunimi.sukunimi@espoo.fi