(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kiltakallion lastentalo
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.6.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kiltakallion lastentalo

Työavain 3-1272-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 27.06.2019 kello 15:45
Kiltakallion lastentalo , Lippurinne 3 02270 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme positiivista ja innovatiivista varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Kaipaamme joukkoomme hyvät vuorovaikutustaidot omavaa opettajaa täydentämään tiimiämme. Työtehtävät ovat esiopetusryhmässä. Lähistöllä on hyvät retkeilymahdollisuudet mm. kirjastoon, metsään ja lähipuistoihin. Yksikössämme on mahdollisuus päästä tekemään yhteistyötä. Varhaiskasvatuksen suunnittelussa ja toteutuksessa meitä tukevat kieli- ja kulttuuriopettaja ja laaja-alainen varhaiskasvatuksen erityisopettaja. Kiltakallion lastentalo toimii monikulttuurisessa ympäristössä. Perheiden kanssa tehtävä yhteistyö hyvässä hengessä on meille tärkeää. Tervetuloa joukkoomme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 / kk
Sopimusala: OVTES Kunnallinen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Satu Westerlund
satu.westerlund@espoo.fi

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Päivi Ikonen
0505946329
paivi.ikonen@espoo.fi