(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kilonpuiston lastentalo
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa 1-3-vuotiaiden lasten lapsiryhmään Karuselli-päiväkotiin Kilonpuiston lastentaloon.

Kilonpuiston lastentalossa on neljä lapsiryhmää ja lisäksi samassa pihassa sijaitsevassa Karuselli-päiväkodissa kaksi lapsiryhmää. Yksikössämme toimii esiopetusryhmä. Päiväkotimme sijaitsee hyvien julkisten kulkyhteyksien päässä.

Kaikessa toiminnassamme edistämme kestävää kehitystä, ohjaten lapsia kohtuulliseen ja vastuulliseen elämäntapaan. Espoon varhaiskasvatussuunnitelma ja valtakunnallinen varhaiskasvatussuunnitelma ohjaavat toimintaamme

Tervetuloa töihin iloiseen työyhteisöömme!

Työpaikan nimi: Kilonpuiston lastentalo
Työaika: 38: h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoaj ja ammatillista kehittävää työotetta. Olethan lasta arvostava sensitiivinen ja yhteisöllisen toimintatavan omaava työstäsi innostunut kasvattaja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!