(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä varahenkilö
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.9.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä varahenkilö

Työavain 3-1508-19
Vakinainen työsuhde
Hakuaika päättyy 20.09.2019 kello 15:45
Vanttilan päiväkoti , Nissintie 1 02780 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Kiertävän varahenkilön tehtävät ensisijaisesti Vanttila/Kauklahti alueella. Kotipesänä toimii Vanttilan päiväkoti. Vanttilan päiväkoti toimii liikunnanilon päiväkotina ja lapsiryhmiä meillä on pienistä esiopetusikäisiin. Tervetuloa iloiseen joukkoomme :)


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme kykyä sopeutua nopeisiin muuttuviin tilanteisiin.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 € / kk + lisä 41,21€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Minna Louhivuori
0505357478
minna.louhivuor@espoo.fi