(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä varahenkilö, Tapiolan palvelualue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.1.2021

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa kiertävän varahenkilön tehtäviin Tapiolan palvelualueelle.

Varahenkilön kotipaikkana toimii Tontunmäen päiväkoti, mutta varahenkilön työskentelyalueeseen kuuluvat kaikki Tapiolan alueen varhaiskasvatuspaikat alueella esiintyvän tarpeen mukaan. Varahenkilön tehtävänä on sijaistaa yksikön omissa ryhmissä sekä tarvittaessa Tapiolan alueen muissa yksiköissä mm. henkilökunnan poissaolojen, lomien sekä koulutusten aikana.

Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta lämpimässä ja turvallisessa oppimisympäristössä ja tiiviissä yhteistyössä vanhempien kanssa. Toiminnan suunnittelu lähtee lasten mielenkiinnon kohteista käsin ja toimintaa toteutetaan eri kokoisissa pienryhmissä toiminnasta riippuen. Hyödynnämme oppimisympäristöinämme myös päiväkodin lähialueita aktiivisesti.

Espoon kaupungin työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. työsuhdematkalippu-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä maksuttoman uintimahdollisuuden.

Tervetuloa mukavaan ja ammattitaitoiseen työyhteisöömme!

Työpaikan nimi: Tontunmäen päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko. Päivittäinen työaika on pääsääntöisesti klo 8.30-16.09.
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja, positiivista työotetta ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa.
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!