(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä varahenkilö, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.10.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä varahenkilö, sijaisuus

Työavain 3-1741-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 04.11.2019 (päättyy 29.05.2020)
Hakuaika päättyy 21.10.2019 kello 15:45
Ellipsin päiväkoti , Ellipsikuja 1 02210 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Kiertävän varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilön tehtävät. Kotiyksikköinä ovat Ellipsin ja Planeetan päiväkodit sekä Olarin asukaspuisto. Yksiköt sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan. Ensisijaisena työskentelyalueena on Matinkylä-Olarin palvelualue. Varahenkilö liikkuu ensisijaisesti omalla palvelualueella, jos kotiyksiköissä ei ole kasvattajan tarvetta. Kotiryhmänä valitulla henkilöllä on pedagogisesti tuettu ryhmä Ellipsin päiväkodissa. Tehtävästä maksetaan kiertävän varahenkilön lisä 41,25€/kk. Ryhmässä olet aina toivottu ja odotettu työntekijä. Ellispin päiväkoti sijaitsee lähellä Iso Omenaa, hyvin kulkuyhteyksien varrella. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana, laitathan hakemuksen hyvissä ajoin mikäli kiinnostuit tehtävästä.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään joustavuutta ja tiimityöskentelytaitoja sekä innostuneisuutta liikkua eri päiväkotien välillä ja työskennellä monenlaisissa lapsiryhmissä.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä positiivista työotetta.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18€ /kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / viikkoLisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Mirka Czéh
040 519 1285
mirka.czeh@espoo.fi