(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä varahenkilö, Mäkkylän päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.10.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä varahenkilö, Mäkkylän päiväkoti

Työavain 3-1749-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 28.10.2019 (päättyy 31.05.2020)
Hakuaika päättyy 23.10.2019 kello 15:45
Mäkkylän päiväkoti , Mäkkylänkuja 3 c 02650 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Varhaiskasvatuksen varahenkilön tehtävät Leppävaaran alueella. Työsuhde alkaa 28.10.2019 tai sopimuksen mukaan. Haemme lastenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Kotipesänäsi toimii Mäkkylän päiväkoti ja Perkkaanpuiston koulun esiopetukseen liittyvä varhaiskasvatus. Työkenttänä on omien yksiköiden lisäksi Pohjois-Leppävaaran pienalue. Tehtävässä työskennellään eri varhaiskasvatuksen yksiköissä, kuten päiväkodeissa, ryhmäperhepäiväkodeissa, koulun esiopetuksessa ja avoimessa varhaiskasvatuksessa. Varahenkilön tehtävänkuva on olla osa varhaiskasvatuksen henkilöstöä ja sijaistaa yksiköissä niissä tilanteissa, joissa ryhmien vakinaista henkilökuntaa on poissa. Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja monipuolisen työn erilaisissa lapsiryhmissä sekä hyvän kollegiaalisen tuen. Työ antaa mahdollisuuden nähdä eri varhaiskasvatuksen yksiköitä. Kiertävälle varahenkilölle maksetaan 41,21 €/kk erillistä lisää tehtävän luonteen vuoksi. Työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. työsuhdematkalippuetuuden, 100 ilmaista uintikertaa Espoon uimahalleissa vuodessa, sportti- ja kulttuuriedun, lukuisia harraste- ja liikuntaryhmiä ja taloudellista tukea kouluttautumiseen. Tervetuloa!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään joustavuutta sekä kykyä mukautua erilaisiin tiimeihin ja lapsiryhmiin.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä kohdata lapset sensitiivisesti.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Vs. varhaiskasvatusyksikön johtaja Miia Sultsi
040 504 8569
etunimi.sukunimi@espoo.fi