Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä varahenkilö, Lippajärven päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 26.7.2021

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilön työ Lippajärven päiväkodissa, Viherlähteen alueella.

Varahenkilön kotipaikkana toimii Lippajärven päiväkoti, mutta varahenkilön työskentelyalueeseen kuuluvat kaikki Viherlähteen varhaiskasvatuspaikat alueella esiintyvän tarpeen mukaan. Varahenkilön tehtävänä on sijaistaa yksikön omissa ryhmissä sekä tarvittaessa Viherlähteen alueen muissa yksiköissä mm. henkilökunnan poissaolojen, lomien sekä koulutusten aikana.

Tarjoamme laadukasta varhaiskasvatusta lämpimässä ja turvallisessa oppimisympäristössä ja tiiviissä yhteistyössä vanhempien kanssa. Toiminnan suunnittelu lähtee lasten mielenkiinnon kohteista käsin ja toimintaa toteutetaan eri kokoisissa pienryhmissä toiminnasta riippuen. Hyödynnämme oppimisympäristöinämme myös päiväkodin lähialueita aktiivisesti.

Espoon kaupungin työsuhde-etuuksina tarjoamme mm. työsuhdematkalippu-, liikunta- ja kulttuuriedun sekä maksuttoman uintimahdollisuuden.

Työpaikan nimi: Lippajärven päiväkoti

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtäväkohtainen palkka: 2215,06 €/kk + varahenkilön lisä 42,13€

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme kokemusta työstä päiväkodissa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1470334
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo