(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä varahenkilö, Etelä-Leppävaaran ja Perkkaan alue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.6.2020

Kuvaus tehtävästä: Kiertävän varahenkilön tehtävä, kotipesänä Leppäviidan päiväkoti. Kiertävä varahenkilö työskentelee eri yksiköissä ja lapsiryhmissä tarpeen mukaan, ryhmien vakituisen henkilöstön ollessa pois. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti 7-17 välile tilanteen mukaan. Työalueeseen kuuluvat Etelä-Leppävaaran ja Perkkaan alueen päiväkodit ja ryhmäperhepäiväkodit. Varahenkilön työstä maksetaan erillinen varahenkliön lisä.


Työpaikan nimi: Leppäviidan päiväkoti


Työaika: 38, 45h/vko

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään: hyviä vuorovaikustaitoja ja joustavuutta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme: kokemusta eri kieli- ja kulttuuritaustaisten perheiden kanssa työskentelystä.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!