(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kiertävä varahenkilö, Etelä-Leppävaaran alue
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan varahenkilön tehtävät Kepelin päiväkodissa. Varahenkilön tehtävät kohdentuvat pääsääntöisesti Kepelin ja Etelä-Leppävaaran pienalueen päiväkotien poissaolojen sijaistuksiin. Kotipesänä toimii Kepelin päiväkoti.

Tarjoamme varhaiskasvatusta uudessa ja monipuolisessa oppimisympäristössä. Käytössä on iso liikuntasali ja erilaisia jakotiloja. Vuorohoidossa on mahdollista toteuttaa erittäin hyvin pienryhmätoimintaa. Haluamme vaalia päiväkodissamme yhteisöllisyyttä ja positiivista ilmapiiriä, jossa talomme lasten ja aikuisten on hyvä olla. Lapsemme ovat iältään 0-6 -vuotiaita.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi työyhteisöömme!

Työpaikan nimi: Kepelin päiväkoti
Työaika: 38 tuntia 15 minuuttia/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään oma-aloitteisuutta.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!