(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, kielikylpyryhmä, Silkkiniityn päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2020

Den svenska språkbadsverksamheten i Silkkiniityn päiväkoti söker en ivrig och motiverad barnskötare med goda kunskaper i svenska.

Teamet som barnskötaren kommer att arbeta i, består av två svenskspråkiga lärare inom småbarnspedagogik. Gruppenstorleken är 21 barn i åldersgruppen 4-6. Kommunikationen med föräldrarna sker på finska, så goda kunskaper i finska är något vi förutsätter. I Silkkiniittys resterande arbetsgemenskap sker kommikationen på finska.
Under hösten börjar vi igen i våra nyrenoverade utrymmen.

Työpaikan nimi: Silkkiniityn päiväkoti
Työaika: 38h 15min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyvää ruotsin ja suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme halua kehittyä varhaiskasvatuksen ammattilaisena yhdessä työyhteisömme kanssa. Lisäksi arvostamme ruotsia toisena äidinkielenä tai tehtävän kelpoisuusehtojen mukaisen tutkinnon suorittamista ruotsiksi.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!