(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kepelin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020

Kuvaus tehtävästä: Haemme joukkoomme osaavaa ammattilaista ja tiimityöntekijää Kepelin ympärivuorokautiseen päiväkotiin. Tehtävässäsi varhaiskasvatuksen lastenhoitajana vastaat omalta osaltasi laadukkaasta varhaiskasvatuksesta.
Toiminnassa panostamme turvallisen oppimisympäristön luomiseen ja lapsilähtöiseen toimintaan. Tuemme lasten vuorovaikutustaitoja sekä ylläpidämme oppimisen iloa kannustavassa ilmapiirissä.
Päiväkodin kuuden ryhmän lasten ikäjakauma on 1-6-v. Kepelin ympärivuorokautinen päiväkoti sijaitsee Leppävaarassa hyvien juna- ja bussiyhteyksien päässä.

Työpaikan nimi: Kepelin päiväkoti

Työaika: 114h45min / 3viikkoa

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä omaksua ympärivuorokautisen päiväkodin elämänrytmi sekä valmius kolmivuorotyöhön.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme ammatillista osaamista, motivaatiota ja halua kehittyä ja kehittää toimintaa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!