(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kepelin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kepelin päiväkoti

Työavain 3-1772-19
Vakinainen työsuhde alkaen 16.12.2019
Hakuaika päättyy 04.11.2019 kello 15:45
Kepelin päiväkoti , Säterinrinne 19 02600 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme joukkoomme osaavaa ammattilaista ja tiimityöntekijää Kepelin ympärivuorokautiseen päiväkotiin. Tehtävässäsi varhaiskasvatuksen lastenhoitajana vastaat omalta osaltasi laadukkaasta varhaiskasvatuksesta. Toiminnassa panostamme turvallisen oppimisympäristön luomiseen ja lapsilähtöiseen toimintaan. Tuemme lasten vuorovaikutustaitoja sekä ylläpidämme oppimisen iloa kannustavassa ilmapiirissä. Päiväkodin kuuden ryhmän lasten ikäjakauma on 0-6-v. Kepelin ympärivuorokautinen päiväkoti sijaitsee Leppävaarassa hyvien juna- ja bussiyhteyksien päässä.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä omaksua ympärivuorokautisen päiväkodin elämänrytmi sekä valmius kolmivuorotyöhön.

Arvostamme ammatillista osaamista, ratkaisukeskeistä asennetta, motivaatiota ja halua kehittyä ja kehittää toimintaa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18€ / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 116 tuntia 15 minuuttia/3 viikkoa, jaksotyö


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Varhaiskasvatusyksikön johtaja Sari Hiekkanen
043 825 4476

Varajohtaja Mira Värekoski
043 825 4472