(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kalevalan ryhmäperhepäiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.1.2021

Kuvaus tehtävästä:
Kalevalan ryhmäperhepäiväkoti on kahden kasvattajan ja kahdeksan lapsen pieni ja kodikas yksikkö Tapiolassa hyvien kulkuyhteyksien päässä Helsingistä ja muualta Espoosta. Tarjoamme perheille lapsilähtöistä varhaiskasvatusta, jossa painottuvat leikki, ulkoilu ja oppimisen eri osa-alueet.
Haemme innostunutta ja työstään motivoitunutta varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa osaavaan tiimiimme.

Työpaikan nimi: Kalevalan ryhmäperhepäiväkoti

Työaika: 38h15min/vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!