Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kalevalan ryhmäperhepäiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.11.2020

Kuvaus tehtävästä: Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävä on pienessä kahdeksan lapsen ja kahden hoitajan viihtyisässä ryhmäperhepäiväkodissa. Ryhmäperhepäiväkoti sijaitsee Tapiolan laajojen viheralueiden vieressä, kävelymatkan päässä kulttuuri- ja liikuntapalveluista.
Haemme tiimiimme sensitiivistä, hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa, ammatillisesti kunnianhimoista varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa.
Toimintaamme kuvaa hyvin retkeily luonnossa, lapsilähtöiset toimintatavat, leikki ja iloisuus.
Odotamme yhteydenottoasi!

Työpaikan nimi: Kalevalan ryhmäperhepäiväkoti

Työaika: 38h 15 min / vko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400259
  • Tehtäväalue: Koulutus/opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo