(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Kalajärven päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.10.2020

Tule lastenhoitajaksi alle kolmevuotiaiden lasten ryhmään Kalajärvelle!
Joukkoomme etsitään lämminhenkistä pienten lasten parissa viihtyvää lastenhoitajaa.

Olethan innostunut pienryhmätoiminnasta ja haluat keskittyä arkisen aherruksen lomassa erilaisten mieltä askarruttavien aiheiden ihmettelyyn kuralätäköiden äärellä kiireettömästi? Elämä on ihmeellisyyksiä täynnä ja aikaa kuluu uusien asioiden opettelussa ja kokeilussa. Leikki on tärkeässä roolissa ja aikuinen keskeisessä roolissa tukemassa pientä oppijaa.

Ympäröivä metsä ja luonto on tärkeä osa toimintaamme ja oppimisympäristöämme. Työyhteisön jäsenenä olet tehtävääsi sitoutunut ja haluat olla mukana kehittämässä ja toteuttamassa pienten lasten laadukasta varhaiskasvatusta.

Tehtävän kesto 16.11.2020 - 30.6.2021 tai sopimuksen mukaan


Työpaikan nimi: Kalajärven päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!