(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Jupperin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Jupperin päiväkoti

Työavain 3-1013-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 29.07.2019 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 31.05.2019 kello 15:45
Jupperin päiväkoti , Kuusinevantie 16 02620 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme Jupperin päiväkotiin motivoitunutta positiivisen työotteen omaavaa lastenhoitajan sijaista. Päiväkotimme on kuuden lapsiryhmän päiväkoti, joka sijaitsee Laaksolahdessa rauhallisella pientaloalueella. Luonnon läheisyys antaa hyvät mahdollisuudet lähiluonnossa retkeilyyn ja luonnon tutkimiseen. Toimintamme perustuu monipuoliseen lapsilähtöiseen varhaiskasvatukseen, jossa leikillä, lasten osallisuudella ja luovuudella on keskeinen merkitys. Toiminnan suunnittelussa huomioimme lasten ajatukset, ideat ja kiinnostuksen kohteet. Oppimistilanteiden lähtökohtana on aktiivinen ja innostunut lapsi. Turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä tuemme lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja oppimisen edellytyksiä. Haluamme tarjota lapselle hoitopäivän aikana positiivisia onnistumisen kokemuksia ja myönteisiä elämyksiä. Luottamuksellinen ja voin yhteistyö vanhempien kanssa luo perustan hyvälle kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle. Helmikuun alussa päiväkotimme pääsi muuttamaan uusii tiloihin. Uudet tilat mahdollistavat hyvin monipuolisen toiminnan suunnittelun ja toteuttamisen. 100 neliön monitoimitila tarjoaa erinomaiset tilat liikkumiselle, pelaamiselle ja leikeille. Lisäksi erillinen verstas-/ ateljeetilassa lapset pääsevät toteuttamaan taidekasvatusta. Tervetuloa mukaan joukkomme!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä tiimi- ja vuorovaikutustaitoja.

Arvostamme ilosta ja positiivista asennetta työhön.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38,45 h/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Päiväkodin johtaja Pia Torvikoski
046 877 1315
pia.torvikoski@espoo.fi
040 5157624