Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Järvenperän päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Järvenperän päiväkodissa toimii viisi lapsiryhmää. Henkilöstöömme kuuluu 7 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 10 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa. Päiväkodin lähellä sijaitsee useita puistoja ja metsiä sekä lasten kulttuurikeskus Pikku-Aurora.

Järvenperän päiväkoti on suvaitseva, kannustava, ja arvostava. Tarjoamme kasvu- ja työympäristön, missä kunnioitamme toisiamme, olemme koskemattomia ja jokaisella on turvallinen sekä hyvä olla olla.

Takaamme lapsille turvallisen ympäristön ja ilmapiirin sekä kasvurauhan. Toimimme lapsilähtöisesti, huomioimme jokaisen ja jokainen saa olla oma itsensä päiväkodissa.

Työpaikan nimi: Järvenperän päiväkoti
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme innostunutta ja läsnäolevaa työotetta sekä halua työskennellä kaiken ikäisten lasten kanssa.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1529600
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo