Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Hösmärinpuiston päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2021

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa alle 3-vuotiaiden ryhmään Hösmärinpuiston päiväkotiin. Kaunis, moderni puurakenteinen päiväkoti sijaitsee Keski-Espoossa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tule mukaan tukemaan lasten kasvua ja kehitystä!


Työpaikan nimi: Hösmärinpuiston päiväkoti

Työaika: 38 h 15 min / vko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Haastattelemme jo hakuaikana. Haastattelut pidetään Teamsin kautta. Tehtävään voidaan valita jo hakuajan aikana. Tehtävä alkaa mahdollisimman pian.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään: Hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökyä tiimityöskentelyyn. Haluat kehittää pientenlasten pedagogiikka yhdessä työtiimisi kanssa. Olet sensitiivinen, joka osaa ottaa huomioon lasten osallisuuden myös pienten ryhmässä. Huomaat hyvän ja omaat positiivisen asenteen kanssa ihmisiä kohtaan.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme positiivista pedagogiikkaa sekä Metsämörrin tai myttys-koulutusta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1416482
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo