Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Hösmärin päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2021

Haemme joukkoomme toimeliasta lastenhoitajaa!
Haluatko toimivan ja monipuolisen työyhteisön? Oletko valmis näkemään lapsen tarpeet? Koethan tärkeäksi läsnäolevan vuorovaikutuksen?
Sinua juuri etsimme! Tervetuloa töihin Hösmärin päiväkotiin!

Hösmärin päiväkodissa on 6 ryhmää, joista yksi on esiopetusryhmä.

Hösmäri sijaitsee Sunan ja Suvelan välimaastossa, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja monipuolisten liikunta- ja kulttuuripalveluiden keskellä. Lähellä ovat meille tärkeät keskuspuiston metsäretkipaikat.

Hösmärin päiväkoti on monikulttuurinen Vihreä Lippu päiväkoti. Vahvistamme lapsen ja perheiden osallisuutta kuulemalla ja haastamalla perheitä yhteistyöhön kanssamme. Kulttuurinen rikkaus Hösmärissä koetaan arvokkaana!

Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa sijaiseksi 1-4 -vuotiaiden ryhmään. Ole rohkea, soita Sari Aholalle, niin kuulet lisää mielenkiintoisista tehtävistä!

Tervetuloa työyhteisöömme!

Työpaikan nimi: Hösmärin päiväkoti

Työaika: 38 h 15 min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme kokemusta, huumorintajua ja sujuvaa yhteistyökykyä

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1466372
  • Tehtäväalue: Koulutus ja opetus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo