(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Hösmärin päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.8.2020

Kuvaus tehtävästä:
Tule meille esiopetusryhmän kasvattajayhteisöön mahdollistamaan pienryhmätyöskentelyä ja tukemaan lapsen osallisuuden toteutumista! Lisäresurssoinnin avulla tuemme lasten oppimista, kasvua ja kehitystä.

Jos olet reipas, sensitiivinen ja johdonmukainen lastenhoitaja, saatat olla etsimämme henkilö!
Tehtävän kesto on aluksi 2 kuukautta, rahoituksen varmistuttua sen on mahdollista jatkua. Työ alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan.

Työpaikan nimi: Hösmärin päiväkoti
Työaika: 38h 15min/viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.
Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:
Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme selkeää ja johdonmukaista työotetta.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!