(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Hirsikallion päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.12.2019

Haemme Hirsikallion päiväkotiin varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa alle 3-vuotiaiden lasten ryhmään.

Hirsikallion päiväkoti on pieni kahden lapsiryhmän yksikkö, jossa molemmilla lapsiryhmillä on omat erilliset talonsa. Päiväkoti sijaistsee Laaksolahdessa rauhallisella pientaloalueella. Haemme kevään ajaksi työyhteisöömme innostunutta, työstään motivoitunutta lasten hoitajaa.
Toiminnassamme panostamme lapsen hyvinvoinnin edistämiseen ja hyvään yhteistyöhön vanhempien kanssa. Toimintamme perustuu monipuoliseen lapsilähtöiseen varhaiskasvatukseen, jossa leikillä ja lasten osallisuudella on keskeinen merkitys. Turvallisessa ja positiivisessa ilmapiirissä tuemme lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja oppimista. Haluamme tarjota lapselle onnistumisen kokemuksia ja myönteisiä elämyksiä hoitopäivän aikana. Luottamuksellinen ja avoin yhteistyö vanhempien kanssa luo perustan hyvälle kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle.
Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi iloiseen työyhteisöömme.

Työpaikan nimi: Hirsikallion päiväkoti
Työaika: 38h 45min/viikko

Sopimusala:
KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään:
-tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
-tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.
-tartuntatautilain §55 mukaista rokotussuojaa.
-tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme lämminhenkistä ja positiivista työotetta, jossa lapset kohdataan yksilöllisesti ja kunnoittavasti.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!