(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Hirsikallion päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.5.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Hirsikallion päiväkoti

Työavain 3-1113-19
Määräaikainen työsuhde
Hakuaika päättyy 10.06.2019 kello 15:45
Hirsikallion päiväkoti , Hirsikalliontie 16 02710 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme Hirsikallion päiväkotiin varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa alle 3-vuotiaiden lasten ryhmään. Sijaisuus kestää koko toimintakauden. Hirsikallion päiväkoti on pieni kahden lapsiryhmän päiväkoti, joka sijaitsee Laaksolahdessa rauhallisella pientaloalueella. Panostamme monipuoliseen lapsilähtöiseen varhaiskasvatukseen, jossa leikillä, lasten osallisuudella ja luovuudella on keskeinen merkitys. Tuemme lapsen kokonaisvaltaista kasvua ja kehitystä turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Kohtaamme jokaisen lapsen yksilönä ja haluamme tarjota hänelle onnistumisen kokemuksia ja positiivia elämyksiä päivittäin. Arvostamme leikkiä ja tutkimista lapsen luontaisena tapana toimia. Luottamuksellinen ja avoin yhteistyö vanhempien kanssa luo pohjan hyvälle kasvulle, kehitykselle ja oppimiselle. Toivotamme sinut tervetulleeksi työyhteisöömme.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä tiimi-ja vuorovaikutustaitoja. Sitoutuneisuutta työhön.

Arvostamme iloista ja positiivista asennetta työhön.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 t 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Pia Torvikoski
046 877 1316
pia.torvikoski@espoo.fi
040 5157624