(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, esiopetusryhmä, Kirstin koulu
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.8.2020

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Kirstin koululla toimivassa valmistavan esiopetuksen ryhmässä. Tehtävään kuuluu sekä esiopetusaika että liittyvä varhaiskasvatus.

Koululla on kaksi esiopetusryhmää, joissa työskentelevät kaksi esiopettajaa, kieli- ja kulttuuriopettaja, neljä lastenhoitajaa sekä varhaiskasvatuksen opettaja.


Työpaikan nimi: Kirstin päiväkoti / Työpiste Kirstin koululla

Työaika: 38h 15min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme kokemusta esiopetusryhmässä työskentelystä, joustavuutta ja hyviä tiimityötaitoja

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!