Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, esiopetus, Lansantien päiväkoti
Espoon kaupunki

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.1.2022

Haemme lastenhoitajaa Pelikaanien esiopetusryhmään!

Lansantie on kolmeryhmäinen päiväkoti hyvien kulkuyhteyksien päässä. Päiväkoti sijaitsee n. 5 minuutin kävelymatkan päässä Kilon juna-asemalta. Pandat (1-5v. ryhmä) työskentelee 2 varhaiskasvatuksen opettajaa ja 1 varhaiskasvatuksen lastenhoitaja.
Vallabit (3- 6v. ryhmä) työskentelee 1 varhaiskasvatus erityisopettaja, 1 varhaiskasvatuksen opettaja ja 1 varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, sekä eritysiavustaja.
Pelikaanit esiopetusryhmä (6v.) työskentelee 3 varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa ja 1 varhaiskasvatuksenopettaja.

Toiminnassa panostamme turvallisen ja monipuolisen oppimisympäristön luomiseen ja lapsilähtöiseen toimintaan. Tuemme lasten vuorovaikutustaitoja ja osallisuutta sekä ylläpidämme oppimisen iloa kannustavassa ja arvostavassa ilmapiirissä.

Työpaikan nimi: Lansantien päiväkoti

Työaika:38h15min/viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään itsenäistä työotetta

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme erityisesti aktiivista ja sensitiivistä työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot