(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, erityisryhmä, Laajalahden päiväkoti, sijaisuus
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.1.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, erityisryhmä, Laajalahden päiväkoti, sijaisuus

Työavain 3-1834-18
Määräaikainen työsuhde alkaen 06.02.2019 (päättyy 30.06.2019)
Hakuaika päättyy 04.02.2019 kello 15:45
Laajalahden päiväkoti , Kirvuntie 16 02140 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Etsimme joukkoomme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa erityisryhmään. Tiimissä työskentelee sinun lisäksesi varhaiskasvatuksen erityisopettaja ja opettaja. Päiväkodissamme on varhaiskasvatuspaikkoja 1-5-vuotiaille lapsille sekä esiopetusta. Ryhmiä on yhteensä seitsemän. Tarjoamme lapsille monipuolista varhaiskasvatusta turvallisessa, lämpimässä ja lasta kunnioittavassa ilmapiirissä, yhteistyössä vanhempien kanssa. Toiminnassamme pidämme tärkeänä toimivaa, hyvää arkea. Rohkaisemme lapsia omatoimisuuteen ja oppimaan uutta. Laajalahti on luonnonkaunis, tiivistä kyläyhteisöä muistuttava alue Leppävaaran ja Tapiolan välissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Aiempi kokemus tai koulutus ei ole tehtävässä välttämätön, tärkeintä on motivoitunut ja innostunut työote sekä halu työskennellä lasten kanssa. Työ alkaa aikaisintaan 6.2. tai sopimuksen mukaan. Odotamme yhteydenottoasi!


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja sekä innostunutta ja kehittävää otetta työhön.

Arvostamme kokemusta työskentelystä vieraskielisten lasten ja heidän perheidensä kanssa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2101,17 eur/kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38h 45min / vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Varhaiskasvatusyksikön johtaja Aino Huttunen
050 325 8624
etunimi.I1.sukunimi@espoo.fi