(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Eestinmetsän päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.1.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Eestinmetsän päiväkoti

Työavain 3-30-19
Määräaikainen työsuhde alkaen 28.01.2019 (päättyy 20.06.2019)
Hakuaika päättyy 22.01.2019 kello 15:45
Eestinmetsän päiväkoti , Mäntytie 27 02270 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Lastenhoitajan tehtävät Eestinmetsän päiväkodissa 3-5-vuotiaiden lasten parissa. Päiväkotiimme perustetaan kevääksi 2019 uusi ryhmä, jossa työskentelee kaksi työntekijää ja noin 15 3-5-vuotiasta lasta. Tila, jossa ryhmä sijaitsee, on päiväkodin jumppasalin yhteydessä, joten ryhmällä mahdollisuudet liikunnalliseen toimintaan. Tilasta avautuu upeat luonnonkauniit maisemat ja metsä onkin niin lähellä, että ulkoilu voi tapahtua metsässä vaikka joka päivä. Päiväkodin erilaiset piha-alueet tietenkin myös käytettävissä. Eestinmetsän päiväkoti sijaitsee Suomenojan alueella Eestinmetsän lähipalvelukeskuksen yhteydessä mahtavien ulkoilumahdollisuuksien äärellä. Metsä ja ympäröivä luonto ovat osa oppimisympäristöämme. Päiväkodissa keväällä 2019 on 4 ryhmää ja varhaiskasvatuspaikkoja 1-5-vuotiaille lapsille. Tule mukaan meidän pedagogiseen, huumorintajuiseen, iloiseen ja seikkailunhaluiseen työyhteisöömme! Haastattelut jo mahdollisuuksien mukaan hakuajan ollessa vielä käynnissä.


Kelpoisuusvaatimus: Tehtävään soveltuva sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme joustavaa ja reipasta työotetta, yhteistyökykyisyyttä sekä iloa tekemästäsi työstä lasten parissa.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2101,17 € / kk
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 h 45 min/vko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
Linkki lisätietoihin

Päiväkodinjohtaja Sari Mutanen
050-3508168
sari.mutanen@espoo.fi
klo 8- 16