(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Auroran päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.12.2020

Varhaiskasvatuksen lastenhoitajan tehtävät Auroran päiväkodin 2-4-vuotiaiden ryhmässä. Tiimissä työskentelee sinun lisäksesi varhaiskasvatuksen opettaja sekä lastenhoitaja. Pääset mukaan motivoituneeseen työyhteisöön luomaan turvallista varhaiskasvatuksen arkea ja ainutlaatuisia kokemuksia lapsille. Päiväkodissa on yhteensä kuusi lapsiryhmää.

Myös uusia sijaisuuksia on todennäköisesti tarjolla 1.4. jälkeen joten voit löytää pidempiaikaisen työn meidän työyhteisöstämme.

Työpaikan nimi: Auroran päiväkoti
Työaika: 38h 15min / viikko
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus.

Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).

Tehtävässä edellytetään hyviä vuorovaikutustaitoja ja joustavuutta muuttuvissa tilanteissa.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen. http://www.espoo.fi/fi-FI/Tyo_ja_yrittaminen/Espoo_tyonantajana/Henkilostoedut/Espoon_kaupungin_henkiloston_tyoterveysp(9536)

Arvostamme kokemusta pienten lasten kanssa työskentelystä.

Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Haluamme olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Avoin ja kokeileva ilmapiiri, monipuoliset koulutusmahdollisuudet, digitaalinen kehitysmyönteisyys ja laaja pedagoginen asiantuntijaverkosto tekevät työstä meillä mielekästä, kehittävää ja monipuolista. Henkilökuntaamme yhdistää vahva ammattitaito ja ymmärrys varhaiskasvatustyön merkityksellisyydestä.

Tervetuloa osaavaan joukkoomme!