(Poistunut julkaisusta)

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Ajurinmäen päiväkoti
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.8.2019

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Ajurinmäen päiväkoti

Työavain 3-1502-19
Vakinainen työsuhde alkaen 02.09.2019
Hakuaika päättyy 23.08.2019 kello 15:45
Ajurinmäen päiväkoti , Porarinkatu 9 02650 Espoo
Sivistystoimi, Suomenkielinen varhaiskasvatus
Varhaiskasvatus

Tehtävän kuvaus: Haemme varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa kiertävän varahenkilön vakituiseen tehtävään. Varahenkilö työskentelee alueen yksiköissä tarpeen mukaan ja kotitalo on Ajurinmäen päiväkoti. Varahenkilöltä toivomme hyviä vuorovaikutustaitoja sekä sensitiivistä ja positiivista työotetta. Palvelussuhde alkaa 2.9 tai sopimuksen mukaan.


Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus Tehtävään soveltuva kasvatus- ja ohjausalan perustutkinto, sosiaali- ja terveysalan perustutkinto tai muu vastaava tutkinto, esim. lastenhoitaja, päivähoitaja ja lähihoitaja (lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelma).


Rikosrekisteriote: Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.
Arvostamme kehittämismyönteisyyttä, joustavuutta sekä sitoutuneisuutta yhdessä sovittuihin arvoihin.


Palvelussuhteeseen liittyviä tietoja
Tehtäväkohtainen palkka: 2122,18 €/kk + varahenkilölisä
Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: 38 t 45 min/viikko


Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus koostuu kunnallisista päiväkodeista, perhepäivähoidosta ja avoimista varhaiskasvatuspalveluista. Espoon suomenkielinen varhaiskasvatus haluaa olla kuntalaisten korkealle arvostama ja luotettava varhaiskasvatuksen asiantuntija. Toimintamme perustuu lasten ja perheiden tarpeisiin sekä uusimpaan tutkimustietoon. Tavoitteenamme on tarjota jokaiselle varhaiskasvatuksessa olevalle lapselle hänen kehitystään vastaavaa toimintaa yhdessä kavereiden kanssa ammattitaitoisen henkilökunnan ohjauksessa. Espoon kaupunki on savuton työpaikka.

Lisätietoja tehtävästä
VS. Varhaiskasvatusyksikön johtaja Tania Makkonen
040 5215989